welke fototas kies jij?

Welke fototas kies je?

Heb jij al een fijne tas om je foto-apparatuur in mee te nemen? In dit vlog geef ik je tips waar je op kunt letten bij de aanschaf van een nieuwe fototas of fotoriem.

 

Welke fototas past bij jou?

Gebruik jij het liefste een schoudertas, een rugzak, een slingback, een fotoriem of misschien een fotovest? Er is van alles mogelijk. Ik vertel je er meer over in onderstaand vlog.

 

 

Aan wat voor soort tas geef jij de voorkeur? Ik lees het graag in de reacties hieronder.

 

De volgende stap

En als je dan een goede tas hebt om je foto-uitrusting in mee te nemen, dan is het natuurlijk ook leuk om uit te kijken naar een mooie bestemming! In november ga ik weer naar IJsland. Het land van ruige natuur, gletsjers, watervallen, ijsgrotten en met een beetje geluk ook het noorderlicht 🙂 Zin om mee te gaan? Klik hier voor meer informatie over de fotoreis IJs en noorderlicht in IJsland.

 

2 thoughts to “Welke fototas kies je?”

 1. Ben ooit begonnen met een “midden rugtas” Deze werd snel te klein om al de spullen op te bergen. heb toen een grote rugtas aangeschaft die voldeed aan alle eisen. Maar,… om te dragen veel te zwaar. Dus voor opbergen prima en wanneer ik foto’s ga maken maak ik de keuze vooraf en neem de “midden rugtas” mee. Het toestel met tele is zwaar om de nek en heb vorig jaar een vest aangeschaft. Toestel hangt voor mijn borst aan het vest en ontlast mijn nek. Een prima oplossing voor wandelingen door een bos oid. Kan er mee fietsen zonder dat de camera heen en weer slingert.

  1. Hoi Bert,
   Bedankt voor je reactie.
   Leuk om te lezen dat je ook verschillende mogelijkheden hebt getest!
   Een vest is niet zo bekend, maar werkt vaak heel fijn.
   Tof dat je beschrijft hoe jij het vest gebruikt voor je camera met telelens.
   Hartelijke groeten,
   Toine

Geef een reactie of stel je vraag hieronder