Fotograferen in de Natuur

verwondering leren omzetten in foto's met een wow-gevoel
fotograferen in de natuur

Dit weekend is het dubbel feest. Ik ben namelijk jarig. Maar wat veel leuker is, Fotograferen in de natuur bestaat 5 jaar! Speciaal daarom heb ik een gloednieuw e-book geschreven: 7 belangrijke lessen over NOORDERLICHT voor natuurfoto’s met een WOW-factor.

 

In dit e-book lees je de 7 belangrijkste lessen die ik geleerd heb door het fotograferen van mijn lievelings-natuurverschijnsel: het noorderlicht.

Het e-book is rijk geïllustreerd met foto’s van dit mystieke verschijnsel.
Maar de tips die ik geef, zijn toepasbaar op alle vormen van fotografie.

 

DOWNLOAD HIER HET E-BOOK

 

Ik ben natuurlijk benieuwd wat je ervan vindt.
Laat je dat even weten in het reactieveld hieronder?

Hartelijke groeten,

Toine