Fotograferen in de Natuur

verwondering leren omzetten in foto's met een wow-gevoel
fotograferen in de natuur

Volgende week ben ik jarig en daarom geef ik een feestje.
Ik nodig je uit om met mij mee op stap te gaan.
We gaan lekker wandelen over het strand en door de duinen.
En uiteraard mag je camera ook mee 😉

Waarom ik graag met anderen op pad ga?

Hieronder vind je de drie belangrijkste redenen waarom ik het inspirerend vind om met anderen te gaan fotograferen.

 

1: Gewoon gaan

Door met anderen af te spreken ga je eropuit. Weer of geen weer. Geen smoesjes. Gewoon een regenpak aan als het regent 🙂 En terwijl je anders misschien thuis was gebleven, levert dit vaak prachtige momenten op. Schitterende wolkenluchten, de zon die door de wolken breekt, etc.

 

2: Mooie mensen en gesprekken

Ik vind het ontzettend leuk om met like-minded people op stap te zijn. Mensen die het ook heerlijk vinden om in de natuur te zijn. Die enthousiast zijn. En die van fotograferen houden. Het geeft een gevoel van verbinding, van samen iets doen.

En ik merk dat juist in de natuur vaak de mooiste gesprekken ontstaan over allerlei verschillende onderwerpen. Door de rust die ik ervaar, ben ik met m’n aandacht helemaal bij het gesprek. En de ander ook. Waardoor het gesprek vaak meer verdieping krijgt.

 

3: Verrassend

Ik word keer op keer weer verrast door de foto’s. Als ik met anderen op exact dezelfde plek heb gefotografeerd op precies hetzelfde moment, dan komen we allemaal met andere beelden terug. En die foto’s kunnen soms zelfs zo verschillen dat je je bijna niet kunt voorstellen dat je ze tijdens dezelfde wandeling hebt gemaakt.

 

feestje in BerkheideDeze foto en de foto bovenaan het artikel zijn 200 meter van elkaar gemaakt. Maar ze leveren een totaal ander beeld op.

 

Ga je met me mee?

Als het je leuk lijkt om met een groep gelijkgestemden te gaan wandelen en fotograferen in het prachtige Berkheide, dan nodig ik je van harte uit op mijn feestje!

Wie: enthousiaste mensen die graag in de natuur fotograferen
Wat: wandelen (± 5 km) en fotograferen op het strand en in de duinen
Waar: Katwijk aan Zee
Wanneer: zondag 2 juli, 10:00 – ± 12:30 uur, inloop vanaf 09:30

Aanmelden: Deelname is gratis. Meld jezelf wel even aan (en mocht je met meerdere mensen komen, dan graag even apart aanmelden). Dan weet ik op wie ik kan rekenen en dan mail ik iedereen meteen even de startlocatie en info over de bereikbaarheid (OV en auto).

 

Impressie van het feestje

Inmiddels kan ik terugkijken op een zeer geslaagd feestje. Ik wil alle 16 deelnemers graag hartelijk bedanken voor hun komst en hun gezelligheid 🙂

Hieronder zie je een foto-impressie die is gemaakt door de deelnemers.