Fotograferen in de Natuur

verwondering leren omzetten in foto's met een wow-gevoel
fotograferen in de natuur

Vanochtend was ik met een vriendin naar het strand om te wandelen. We hadden dat al even geleden afgesproken. Maar dat we dit weer kregen, was wel een fantastisch cadeautje.

De zee leek wel een meertje, zo vlak was het water. Ik heb meteen even van de gelegenheid gebruik gemaakt om een verfrissende duik te nemen 🙂

Met een watertemperatuur van een graad of 5 Celsius is dat altijd wennen. Maar heerlijk om m’n ademhaling weer even te trainen onder invloed van een allesomringende koude. Dat is toch net anders dan onder de koude douche…

We waren er nog geen twee uurtjes, maar het voelde als een mini-vakantie!

 

Heb jij jezelf ook al een uitje gegund deze lente? Zo niet, dan raad ik je aan om lekker met je camera op pad te gaan. Even je hoofd leegmaken en van het buitenzijn genieten.

En als je toch je camera pakt, denk er dan aan om meteen de interne klok op zomertijd te zetten als je dat nog niet gedaan hebt.

 

een verfrissende duik in zee

Een verfrissende duik bij Katwijk aan Zee.

Als de lente aanbreekt, kijk ik er altijd ontzettend naar uit om weer met enthousiaste natuurliefhebbers eropuit te gaan tijdens mijn fotoworkshops. Helaas kunnen die nu niet doorgaan, zelfs niet in de kleine groepjes die ik normaal gesproken lesgeef.

Met een prachtig voorjaar in het vooruitzicht, wil ik je heel graag de gelegenheid bieden om je verder te ontwikkelen in je fotografievaardigheden.

Daarom heb ik besloten om het deze lente anders aan te pakken. Ik bied al mijn workshops aan als privé-workshops. Zodat je 1-op-1 met mij kunt werken. Nu tijdelijk voor het tarief van deelname aan een groepsworkshop.

De datum is in overleg. En je kunt daarbij kiezen of je de workshop graag live wilt doen of via een online ontmoeting. Dat laatste is bijvoorbeeld handig voor Vlaamse deelnemers die niet naar Nederland mogen reizen.

Heb je zin in een verfrissende workshop deze lente? Kijk dan hier voor de mogelijke onderwerpen: https://www.fotograferenindenatuur.nl/workshops/.

Heb je nog vragen hierover, stuur me dan even een mailtje.

Hartelijke groet,

Toine