Scherpte en diepte in je landschapsfoto’s

Hoe je de juiste scherpte en het gevoel van diepte creëert in je landschapsfoto’s,
zodat je met plezier dat moment herbeleeft als je naar je foto’s kijkt.

 

Herken je dat?

Je komt thuis na je vakantie, opent vol verwachting je foto’s op je computer met groot scherm en… je foto’s vallen behoorlijk tegen. Ze zijn niet goed scherp en eigenlijk ogen ze een beetje saai en plat. En dat terwijl het zo mooi was in het echt!

Heel herkenbaar, ik heb die situatie ook meer dan eens meegemaakt. Maar toen ik me realiseerde hoeveel plezier ik haalde uit het fotograferen van landschappen, besloot ik dat ik wilde leren hoe ik die foto’s wèl kon maken.

Ik volgde verschillende workshops en masterclasses van gerenommeerde (inter)nationale natuur- en landschapsfotografen en leerde van elk van hen andere kneepjes van het vak. Inmiddels geef ik zelf al een aantal jaar met veel plezier les in fotografie en blog ik voor bekende fora zoals natuurfotografie.nl en Zoom.nl.

 

Hoe zou jij het vinden als je wist …

… hoe je foto’s maakt die wèl scherp zijn waar jij dat wilt?
… hoe je het gevoel van diepte creëert in je landschapsfoto’s?
… hoe je interessante foto’s maakt waar je keer op keer naar wilt kijken?
… wat het beste moment is om te fotograferen? en
… hoe je de mooiste fotolocaties herkent?

Al deze dingen leer je tijdens de workshop Scherpte en diepte in je landschapsfoto’s. Wanneer je deze kennis gaat toepassen, kijk je na je vakantie met heel veel plezier terug naar je foto’s. En vormen je foto’s een levendige herinnering van het prachtige landschap.

 

Hoe ziet de workshop eruit?

De workshop wordt gegeven in een kleine groep van minimaal twee tot maximaal zes deelnemers. Op die manier leer je van elkaar en kan ik iedereen voldoende persoonlijke aandacht geven.

De locatie van de workshop is het prachtige natuurgebied Berkheide in Katwijk aan Zee. We fotograferen zowel in de duinen als op het strand. Hierdoor kun je met twee totaal verschillende landschappen aan de slag.

Tijdens deze dag krijg je uitleg, maar gaan we vooral veel oefenen in de praktijk. We zullen geen lange stukken gaan wandelen, maar verplaatsen ons wel te voet van de ene naar de andere locatie.

De workshop wordt gehouden op zaterdag 4 juni en duurt van 10:00 tot 16:00 uur. Voor een uitgebreide lunch en iets te eten en te drinken voor tussendoor wordt gezorgd.

 

Waarom deze workshop?

Door de praktische insteek en de kleine groep kun je supersnel vorderingen maken. Je kunt je vragen direct stellen en je krijgt ter plekke feedback op je foto’s.

 

En je krijgt nog iets extra!

Na het volgen van een workshop komen er nog weleens vragen op. Daar wil ik je natuurlijk niet mee laten zitten.

Daarom bied ik je de mogelijkheid om binnen twee weken na de workshop een afspraak met mij te maken. Tijdens deze 1-op-1 feedbacksessie kunnen we jouw vragen en een aantal foto’s bespreken. Dit gaat via Skype of telefonisch, zodat je er niet speciaal voor naar Leiden hoeft te komen.

 

Daar heb ik zin in! Hoe geef ik me op?

De investering voor deze workshop is € 149,- (inclusief BTW). Je kunt je aanmelden door een berichtje te sturen via contact. Vermeld hierin je voor- en achternaam en je adres (je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld). Je ontvangt dan van mij zo snel mogelijk een e-mail met de factuur. Zodra deze betaald is, is je plaats voor de workshop definitief bevestigd.

Heb jij ook zin in het maken van mooie landschapsfoto’s? Meld je dan meteen even aan! Deelname gaat op volgorde van aanmelding en er zijn slechts 6 plaatsen beschikbaar.

Heb je eerst nog een vraag? Neem dan gerust even contact met me. Dat kan via een berichtje op de contact-pagina of door me te bellen (zie info via contact).

Jouw tevredenheid over deze workshop is voor mij heel belangrijk. Daarom is er een garantieregeling. Heb je actief aan de workshop deelgenomen (wat blijkt uit het stellen van vragen) en heeft de workshop je niet gebracht wat je ervan verwacht had? Laat me dit dan direct na het eind van de workshop weten, dan krijg je een tegoedbon voor het volledige betaalde bedrag. Deze tegoedbon kun je binnen twaalf maanden besteden aan een ander product van Fotograferen in de natuur.